AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içen at görmek

Kahve falında su içen at görmek

Kahve falında su içen at görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, suçlamalardan aklanılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, mal ve mülk sahibi olmaya işaret eder.

Kahve falında su içen at gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında su içen at görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içme suyu aramak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Kahve falında su içerken yılan görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar suyu içtiğini görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ata su içirmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içip doymamak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir