AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu tencere görmek

Kahve falında içi su dolu tencere görmek

Kahve falında içi su dolu tencere görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu tencere gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu tencere görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, iyi şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu testi görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu kazan görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalet eder.

Kahve falında içi su dolu küvet görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında içi su dolu oda görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir