AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek hayırlı zamanlar geçireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir