AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata su içirmek

Kahve falında ata su içirmek

Kahve falında ata su içirmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ata su içirmek gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında ata su içirmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ata su vermek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ata su vermek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde ata binmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bakır kazan görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içmeye çalışmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içtiği suya kanmamak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir