AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içerken yılan görmek

Kahve falında su içerken yılan görmek

Kahve falında su içerken yılan görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında su içerken yılan gördüyseniz:

  • Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir.

Kahve falında yılana su içirmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yılanın su içtiğini görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında su içerken yılan görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı su içerken görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında su içen yılan görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında süt içen yılan görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın süt içtiğini görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılana süt içirmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir