AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu yatak görmek

Kahve falında su dolu yatak görmek

Kahve falında su dolu yatak görmek yerinde saymayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında su dolu yatak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında su dolu yatak görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu kap görmek rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu bidon görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında su dolu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu depo görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Kahve falında su dolu damacana görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu dere görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir