AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu şişe görmek

Kahve falında su dolu şişe görmek

Kahve falında su dolu şişe görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sorunların gittikçe artacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına yorulur.

Kahve falında su dolu şişe gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yeni yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu şişe görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında dolu su şişesi görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dolu bira şişesi görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında içi dolu şişe görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir