AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu pet şişe görmek

Kahve falında su dolu pet şişe görmek

Kahve falında su dolu pet şişe görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, büyük bir makama geleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu pet şişe gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında pet şişe su görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişede su görmek hararetli olayların meydana geleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Kahve falında ped şişede su görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında pet su şişesi görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pet şişede su içmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir