AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu su şişesi görmek

Kahve falında dolu su şişesi görmek

Kahve falında dolu su şişesi görmek işinden uzaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında dolu su şişesi gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu şişe görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Kahve falında dolu su şişesi görmek en doğru şekilde öğreneceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi dolu şişe görmek işini en iyi şekilde yapacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına delalettir.

Kahve falında dolu bira şişesi görmek ünleneceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir