AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi dolu su şişesi görmek

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kararlar alacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında içi dolu su şişesi gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında içi dolu şişe görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında su dolu şişe görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dolu su şişesi görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişeden su içtiğini görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir