AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu şişe görmek

Kahve falında içi su dolu şişe görmek

Kahve falında içi su dolu şişe görmek kendine olan güvenini yitireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu şişe gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek çok sevinçli haberler alacağına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi dolu su şişesi görmek hastalıktan şifa bulmaya, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında içi dolu şişe görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu şişe görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam şişe görmek endişe veren durumların düzeleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dolu su şişesi görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Kahve falında şişeden su içtiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir