AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu bardak görmek

Kahve falında içi su dolu bardak görmek

Kahve falında içi su dolu bardak görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, büyük bir makama geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında içi su dolu bardak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili konularda yapılacak konuşmalar da diyaloglar gergin bir hal alabilir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak kırmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hastalığının düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu su bardağı görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında su dolu bardak görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu lavabo görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir