AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu bardak görmek

Kahve falında dolu bardak görmek

Kahve falında dolu bardak görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük destek vereceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu bardak gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Kahve falında su dolu bardak görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek yüzünün her daim güleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında süt dolu bardak görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında çay dolu bardak görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, her zaman hak ettiğini alacağına inanılır.

Kahve falında dolu bardak görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında su dolu bardak kırmak sorunlarının sona ereceğine, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir