AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı dolu bardak görmek

Kahve falında rakı dolu bardak görmek

Kahve falında rakı dolu bardak görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı dolu bardak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında bardakta rakı görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir bardak rakı içmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Kahve falında rakı bardağı kırmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu bardak görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu bardak kırmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir