AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu bardak görmek

Kahve falında su dolu bardak görmek

Kahve falında su dolu bardak görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntıların aşılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında su dolu bardak gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işaret eder.

Kahve falında dolu su bardağı görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu bardak kırmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su dolu bardak görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek kazancında da artış meydana geleceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolu çay bardağı görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu bardak görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek hem de para kaybettireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir