AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşekle su taşımak

Kahve falında eşekle su taşımak

Kahve falında eşekle su taşımak kazanç elde edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eşekle su taşımak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Kahve falında eşekle su taşımak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Kahve falında eşek taşımak enerjisini toplayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşekle odun taşımak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşekle yük taşımak hayal kırıklığına düşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğe su içirmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğe su vermek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında şişede su taşımak problemlere çözüm bulunacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir