AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su kaynağı görmek

Kahve falında temiz su kaynağı görmek

Kahve falında temiz su kaynağı görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su kaynağı gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında temiz su kaynağı görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Kahve falında temiz kaynak suyu görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynak suyunda yüzmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, büyük borçların altında ezileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak kaynak suyu görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet eder.

Kahve falında kaynak su çıktığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında doğal kaynak suyu görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir