AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan su aktığını görmek

Kahve falında dağdan su aktığını görmek

Kahve falında dağdan su aktığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dağdan su aktığını gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Kahve falında dağdan su aktığını görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında banyoda su aktığını görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuza su aktığını görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun aktığını görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında evden su aktığını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında akmayan su görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden su aktığını görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir