AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı börek yapmak

Kahve falında kıymalı börek yapmak

Kahve falında kıymalı börek yapmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yapmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Kahve falında kıymalı börek yapmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek olumsuz olaylar yaşayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıymalı börek almak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yemek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı börek görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı pide yapmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı makarna yapmak alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir