AnaSayfa / Genel / Kahve falında sacda börek yapmak

Kahve falında sacda börek yapmak

Kahve falında sacda börek yapmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında sacda börek yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sacda börek yapmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sac böreği yapmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sacda börek pişirmek hastalıkların uzak duracağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sac ekmek yapmak elinin bollaşacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Kahve falında sacda ekmek yapmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında sacda ekmek görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında çatı sacı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir