AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside börek yapmak

Kahve falında tepside börek yapmak

Kahve falında tepside börek yapmak kem gözlere gelineceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bereket ve zenginlik olacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, ruhen güzelleşeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside börek yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tepside börek yapmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında tepsilerle börek görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına yorulur.

Kahve falında tepside pişmemiş börek görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında tepside börek yemek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle börek görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi börek görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine tabir olunur.

Kahve falında börek tepsisi görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında tepside pişmiş börek görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir