AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli börek yapmak

Kahve falında cevizli börek yapmak

Kahve falında cevizli börek yapmak güzel zamanlar geçireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli börek yapmak gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında cevizli börek yapmak toparlanacağına, kendine geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulur.

Kahve falında cevizli börek görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kek börek yapmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufka börek yapmak hayatın kolaylaşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında börek yapmak ve yemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına delalettir.

Kahve falında tepside börek yapmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur açıp börek yapmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sacda börek yapmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir