AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bardağı almak

Kahve falında su bardağı almak

Kahve falında su bardağı almak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, yeteneklerini geliştirmeye, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su bardağı almak gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında bardaklara su doldurmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, bir sıkıntıya girmeye rivayet eder.

Kahve falında bardak dolusu su içmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hayatını yoluna koymaya inanılır.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, itibarın sarsılacağına delalettir.

Kahve falında bardakla su ikram etmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu bardak görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir