AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardaklara su doldurmak

Kahve falında bardaklara su doldurmak

Kahve falında bardaklara su doldurmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardaklara su doldurmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Kahve falında bardaklara su doldurmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardağa su doldurmak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardağa su doldurmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak her şeyin sarpa saracağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden bardağa su doldurmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bardağı doldurmak huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir