AnaSayfa / Genel / Kahve falında su alan gemi görmek

Kahve falında su alan gemi görmek

Kahve falında su alan gemi görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında su alan gemi gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında su alan gemi görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil alan ve su görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine yorulur.

Kahve falında su alan tekne görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Kahve falında abdest alana su dökmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geminin su aldığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gemi ve su görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir