AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alan ve su görmek

Kahve falında yeşil alan ve su görmek

Kahve falında yeşil alan ve su görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, büyüyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil alan ve su gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Kahve falında yeşil alan ve su görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik alanda gezmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil alanı sulamak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil alan görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil alanda piknik yapmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil alanda yürümek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil düz alan görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil alanda koşmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir