AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi ve su görmek

Kahve falında gemi ve su görmek

Kahve falında gemi ve su görmek çok kötü günler geçirileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, fakirleşeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi ve su gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında gemiyi suya indirmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Kahve falında gemi su görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiden suya düşmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında gemiden suya atlamak çektiği zorlukların biteceğine, dertlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında su alan gemi görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi ve su görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında geminin su aldığını görmek büyük bir sorun oluşacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir