AnaSayfa / Genel / Kahve falında su alan tekne görmek

Kahve falında su alan tekne görmek

Kahve falında su alan tekne görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, herkesin şaşırtılacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında su alan tekne gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında su alan tekne görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teknenin su aldığını görmek bütçesinin küçüleceğine, unvan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında abdest alana su dökmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında su alan gemi görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil alan ve su görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bal teknesi görmek elindekileri de alıp götüreceğine, tatsızlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur teknesi görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir