AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin su aldığını görmek

Kahve falında geminin su aldığını görmek

Kahve falında geminin su aldığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında geminin su aldığını gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Kahve falında geminin su aldığını görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Kahve falında gemiden suya atlamak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyi suya indirmek farklı şeyler deneyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gemiden suya düşmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gemi ve su görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında gemi su görmek itibarını zedeleyeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulur.

Kahve falında su alan gemi görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir