AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üzerinde gemi görmek

Kahve falında su üzerinde gemi görmek

Kahve falında su üzerinde gemi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, dolandırılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında su üzerinde gemi gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Kahve falında gemiyi suya indirmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi ve su görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden suya düşmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalettir.

Kahve falında su üzerinde gemi görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gemiden suya atlamak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi su görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında su alan gemi görmek cesaretini yeninden toplayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında geminin su aldığını görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir