AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözünde durmak

Kahve falında sözünde durmak

Kahve falında sözünde durmak bir beladan kurtulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sözünde durmak gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Kahve falında sözünde durmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini sözlenirken görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında sözle kavga etmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sözü atmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, dinamik olacağına delalet eder.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek parasının ve makamının artacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir