AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözle kavga etmek

Kahve falında sözle kavga etmek

Kahve falında sözle kavga etmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında sözle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Kahve falında sözle kavga etmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söz kavgası etmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında söz kavga etmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz mendili görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kıl sözü duymak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında söz yüzüğü görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında söz kurdelesi görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir