AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sözlenirken görmek

Kahve falında birini sözlenirken görmek

Kahve falında birini sözlenirken görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sonra kendi işini kuracağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sözlenirken gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında bir söz duymak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine söz vermek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına tabir olunur.

Kahve falında söz kesilmek işlerin eski haline döneceğine, bazen de rahat geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında söz olduğunu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında evlenmek için söz kesmek resmi bir kurumda işe girileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir