AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözü atmak

Kahve falında sözü atmak

Kahve falında sözü atmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, inancından ödün vereceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sözü atmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sözü atmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında söz atmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında söz yüzüğü atmak hayatının bir düzene kavuşacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında söz kavgası etmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında söz dalaşı yapmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarkı sözleri görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir