AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz nişan görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında söz yüzüğünü çıkarmak kudret ve destek olacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak tüm parasını kaybedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek arabuluculuk yapılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir