AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek başarılarının devamının geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, donatacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yani babasına benzeyeceğine alamet eder.

Kahve falında söz nişan görmek düşmanına galip geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında söz yüzüğünün parçalandığını görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir