AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski söz yüzüğünü gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında söz yüzüğünü kaybetmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında söz yüzüğü taktığını görmek ruh sağlığının bozulacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzük takmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında gümüş söz yüzüğü takmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü takmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak mutluluğunu çoğaltacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında söz yüzüğü kaybetmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir