AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden güzel söz işitmek

Kahve falında birinden güzel söz işitmek

Kahve falında birinden güzel söz işitmek ters giden işlerin düzeleceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü yola sapmayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sevdiklerini de koruyacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel söz işitmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek makamını garantileyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında söz işitmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ilahi işitmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında hadis işitmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, istediği projeleri yapamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinden azar işitmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komutandan azar işitmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir