AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yapmak

Kahve falında söz yapmak

Kahve falında söz yapmak kişinin yasa düşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunların çözüleceğine, aksiliklerin aşılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz yapmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Kahve falında söz alışverişi yapmak çok sevilen bir kişi olunacağına, esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz yapmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında söz dalaşı yapmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, darlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında söz kesmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında güzel sözler görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz yapıldığını görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir