AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz dalaşı yapmak

Kahve falında söz dalaşı yapmak

Kahve falında söz dalaşı yapmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz dalaşı yapmak gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında söz dalaşı yapmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında söz dalaşı etmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz dalaşına girmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak çok büyük miktarda para kazanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalettir.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında biriyle ağız dalaşına girmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir