AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz yapıldığını görmek

Kahve falında söz yapıldığını görmek

Kahve falında söz yapıldığını görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında söz yapıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında söz yapıldığını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalettir.

Kahve falında özlü söz görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sonuçtan memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyülü sözler söylemek hayatın pahalılaşmasına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak yeni şeyler deneneceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında söz dinlemek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında söz dinleyen köpek görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında aşk sözleri görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında söz dalaşına girmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir