AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz kesmek

Kahve falında söz kesmek

Kahve falında söz kesmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında söz kesmek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında söz kesmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, düşmanlarını kaybetmeye delalettir.

Kahve falında evlenmek için söz kesmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle söz kesmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kızına söz kesmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında söz alışverişi yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz yapıldığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalettir.

Kahve falında söz bohçası görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir