AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah söz yüzüğü görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında söz yüzüğü atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski söz yüzüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işarettir.

Kahve falında söz yüzük takmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın söz yüzüğü takmak zor zamanların sona ereceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında söz yüzüğünün parçalandığını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında söz yüzüğü kaybetmek solan yüzünün güleceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir