AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz alışverişi yapmak

Kahve falında söz alışverişi yapmak

Kahve falında söz alışverişi yapmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, malının da eksilmeyeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında söz alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılması sizi çok fazla endişelendirmesin.

Kahve falında söz alışverişi yapmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ucuz alışveriş yapmak ekmek ve dünya malı alacağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Kahve falında bayram alışverişi yapmak para yatıracağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak kısmetin ve şansın açılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir