AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel sözler görmek

Kahve falında güzel sözler görmek

Kahve falında güzel sözler görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel sözler gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında güzel söz söylemek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında güzel söz duymak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayatının daha kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden güzel söz duymak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden güzel sözler duymak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine güzel söz söylemek de rahatının yerine geleceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel söz görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir