AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını sözlenirken görmek

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisiyle de gururlanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını sözlenirken gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında söz yüzüğünü atmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını sözlemek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında söz vermek elini eteğini hayattan çekeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında söz yüzüğü çıkarmak gözyaşına boğulacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sözünü tutmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında söz işitmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılacağına söz vermek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir