AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz verdiğini görmek

Kahve falında söz verdiğini görmek

Kahve falında söz verdiğini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz verdiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında birinin söz verdiğini görmek başarısının düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında söz verdiğini görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak rızkın daim ve hayırlı olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını sözlenirken görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan ve söz yüzüğü görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözünde durmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sözler duymak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında söz yapmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir