AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında seni seviyorum sözü duymak esenlik bulup, mutlu olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında seni seviyorum sözünü duymak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seni seviyorum duymak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya alamet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum kelimesini duymak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında seni seviyorum diyen birini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında seni seviyorum yazısı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işarettir.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir