AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözler duymak

Kahve falında sözler duymak

Kahve falında sözler duymak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yeni malların alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sözler duymak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlarda bazı kişilerin sizi kurtaracağını, uyaracağını veya olumlu tavsiyelerde bulunacağını sanıyorsanız, yanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinden güzel söz duymak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile saadetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel sözler duymak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sözler duymak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel söz duymak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında aşk sözleri duymak eşe dosta yardım edileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir söz duymak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinden güzel söz duymak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir