AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin söz verdiğini görmek

Kahve falında birinin söz verdiğini görmek

Kahve falında birinin söz verdiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, işlerin düzgün gideceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zaferler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin söz verdiğini gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında birinin söz verdiğini görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında söz verdiğini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında söz yüzüğü görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölüye söz vermek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Kahve falında söz dalaşı etmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine söz vermek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Kahve falında söz kurdelesi görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kulağa söz söylemek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir